Vragen?  (033) 8442844 |  info@naptechniek.nl 
🔒inloggen MijnNAPTechniek 

naptechniek web 8naptechniek web 6naptechniek web 1naptechniek web 3naptechniek web 4

               

 

 

NAP Techniek B.V.: Bosch Rexroth, hydrauliek, hydrauliekservice NAP Techniek B.V. - Bosch Rexroth

CERTIFIED EXCELLENCE PARTNER
Met ingang van 3 december 2020 mag NAP Techniek B.V. zich Certified Excellence Partner van Bosch Rexroth noemen.

NAP Techniek heeft alle fasen van het certificeringsproces succesvol doorlopen en is vanaf heden Service Partner van Rexroth, gespecialiseerd in Hydrauliek.

Samen met NAP Techniek en onze andere partners werken we aan de toekomst. Aldus Bosch Rexroth.

Op de foto van links naar rechts het gezin NAP met Jan-Jaap Lieuwen en Arjan Coppens tijdens de uitreiking van het Certified Excellence Partner certificaat. #OneTeamOneGoal #CertifiedExcellence #WeMoveYouWin

IMG 9144

CE Partner Label Service RGB 220mm

NAP Techniek B.V. : Sales en Service partner van Bosch Rexroth voor de industriële en mobiele markt:

NAP Techniek B.V. is certified partner van de Bosch Group:

 hagglunds-768x266.jpg  Rexroth-Logo_4C_L.jpg

Bosch Rexroth heeft haar klanten geïnformeerd dat zij stopt met service end-user vanuit de filialen Drachten en Rijssen. Ook is er besloten om alle service en sales aanvragen/orders over te dragen aan partners. NAP Techniek B.V. continueert als Rexroth Sales en Service Partner deze activiteiten.

Om op efficiënte wijze invulling te geven aan de snel veranderende marktvraag en de steeds verder geïndividualiseerde klantwensen heeft Bosch Rexroth besloten haar service activiteiten te herorganiseren. Vergaande ontwikkelingen in de digitalisering  en ontwikkeling van service activiteiten vraagt om vernieuwing van producten en diensten van een organisatie en de implementatie van nieuwe business modellen.

Onderdeel hiervan is de ontwikkeling van een breed en professioneel netwerk van Sales en Service partners om u in de regio snel en adequaat van dienst te zijn. In de toekomst zijn zij uw directe aanspreekpunt voor al uw vragen, hierin ondersteund door de kennis en kunde van Bosch Rexroth. Er is in de toekomst niet langer een servicevestiging van Bosch Rexroth aanwezig.

Wat betekent dit voor u? Bosch Rexroth erkende NAP Techniek B.V. als Sales en Service Partner om u te ondersteunen in uw aanvraag.

Wij bieden hierin de volgende voordelen:

-       Eén leverancier voor uw Service & Componenten behoefte

-       Voorzien veelal in lokale voorraad

-       Gespecialiseerd in uw markt

-       Service engineers snel beschikbaar

Vanaf heden kan Nap het totale Bosch Rexroth hydrauliekpakket aanbieden aan de industriële en mobiele markt.

Nap onderscheidt zich door een snelle service uitgevoerd door vakkundig personeel en kan putten uit een grote voorraad. Van ontwerp en realisatie tot service, Nap Nijkerk staat voor u klaar.

“Snelle noodreparaties, kennis en kunde van hydrauliek samen met een perfect onderhoudsconcept maken dat onze klanten minder storingen hebben, aldus Franklin Nap. De samenwerking met Rexroth past naadloos in ons pakket.                                              

We zijn ontzettend trots dat we een samenwerkingsovereenkomst met het gerenommeerde merk Bosch Rexroth hebben aldus Alinda Nap”  

NAP Techniek B.V. heeft zich gespecialiseerd in het repareren en oplossen van de meest uiteenlopende storingen aan hydraulische installaties en is gespecialiseerd in grondverzetmachines.
NAP Techniek staat in voor het snel oplossen van storingen en technische problemen. Ook bieden zij een mogelijkheid om uw reparatie in een uiterst moderne werkplaats uit te voeren.

Wij zijn een organisatie die snel kan schakelen en daardoor beter op de wens van de klant kan inspelen. 

   
Het verzoek is dan ook vanuit Bosch Rexoth om Rexroth service en componenten te bestellen bij:

NAP Techniek B.V.
Ohmstraat 11a
NL- 3861 NB NIJKERK
Tel: +31 (0)33-8442844
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd ziet NAP Techniek B.V. uw gewaardeerde aanvragen / opdrachten met belangstelling tegemoet.

 

 

 

  

 

 

 

NAP Techniek B.V. in uw taal!

nldaenfrdehuites

banner vacatures