Vragen?  (033) 8442844 |  info@naptechniek.nl 
🔒inloggen MijnNAPTechniek 

naptechniek web 8naptechniek web 6naptechniek web 1naptechniek web 3naptechniek web 4

               

 

 

NAP Techniek B.V.: Bosch Rexroth, hydrauliek, hydrauliekservice NAP Techniek B.V. - Hägglunds

 

Hägglunds-aandrijvingen zijn ideaal voor toepassingen die een hoog koppel en een lage of variabele snelheid vereisen - van brekers en transportbanden tot molens en lieren. Klanten in de industriële, maritieme en mobiele industrie vertrouwen allemaal op de oplossingen van Hägglunds om hen productief te houden.

Nap Techniek is hier een belangrijke schakel in!

Een direct aandrijfsysteem van Hägglunds bestaat uit een hydraulische motor en een flexibel geplaatste aandrijfeenheid, onder toezicht van een besturings- en controlesysteem. Deze eenvoudige configuratie is bestand tegen de uitdagingen van vrijwel elke toepassing of omgeving.

Direct op de aangedreven as gemonteerd, levert de compacte motor betrouwbaar vermogen. De kracht en richting van de draairichting van de motor wordt bepaald door de snelwerkende hydraulische pompen in de aandrijfeenheid, terwijl het besturings- en controlesysteem informatie en geavanceerde functionaliteit biedt.

Deze componenten worden ondersteund door een breed scala aan kleppen en accessoires, waardoor een nog grotere flexibiliteit bij installatie en bediening wordt gecreëerd.

De schijf die u ontvangt, is met kwaliteit gebouwd, met vertrouwen geleverd en met toewijding ondersteund. Wat u ervaart, is volledige gemoedsrust, niet alleen geleverd door onze aandrijftechnologie, maar ook door de mensen erachter.

 Schermafbeelding_2021-05-27_om_11.22.24.png t.jpg

 

Schermafbeelding_2021-05-27_om_11.28.30.png

 

 

 

 

NAP Techniek B.V. in uw taal!

nldaenfrdehuites

banner vacatures