CEPartner

Het beste van 2018

[13-12-2018]Cilinder revisie! 

Of wij een cilinder kunnen reviseren… uiteraard! Geen cilinder is voor ons te groot. Deze kanjer was maar liefst 1500 kg, met een zuigerstang van Ø280. Onze TOP monteurs van NAP Techniek B.V. hebben deze revisie weer mooi geklaard, en bij een zeer tevreden klant gemonteerd!

[12-09-2018]Mobile TechDay 2018 @ Classic Park te Boxtel

Hoogwaardige kennis en verbluffende innovaties: dat zijn de basis ingrediënten voor de MOBILE TECHDAY 2018. In symposium vorm deelt Bosch Rexroth tijdens dit evenement graag haar vakkennis met ons, én laten zij zien hoe bij te dragen aan de technologie van morgen. Kortom een dag vol inspiratie en aangename ontmoetingen.

NAP Techniek B.V. : Wij verbreden, vernieuwen, versnellen en optimaliseren onze kennis ook in 2018!

[31-07-2018] Hydraulische testopstelling is GEREED!  

Onze hydraulische testopstelling is gereed! Uw pomp of motor wordt getest en u krijgt een net en overzichtelijk test rapport. Ook is de olie van uw unit / machine erg belangrijk, wij nemen een oliemonster af en de uitslag wordt op een net en overzichtelijk rapport voor u zichtbaar!

[09-15/05/2018] CURSUS

Onze sessies zitten erop! Wij hebben met veel plezier kennis bij gebracht, bij vakmensen in Nederland. Met de (op maat gemaakte) theorie cursus waren onze onderwerpen hoofdzakelijk pompen, motoren, leidingen en hydrauliek slangen.

Dit hebben wij gedaan in samenwerking met de heer G. Geven (Bosch Rexroth).

’’ Zoals wij vaak zeggen: ‘Kennis is macht, maar kennis delen is kracht’.

[19/04/2018] 

Bewaken, verbeteren en vernieuwen. BUDAPEST

NAP Techniek B.V. is bij de International Service Partner Meeting, Mobile Hydraulics in Budapest #2018! ‘

Wij hebben geleerd, ideeën uitgewisseld en vooral genoten met onze internationale collega’s’.

En om even in de spreuken te blijven, konden wij jullie deze spreuk niet onthouden: ‘’ I would rather lose money than trust. ’’

En vergeet niet zoals wij vaak zeggen: ‘Kennis is macht, maar kennis delen is kracht’. Aldus Fränklin Nap.

[05/02/2018] 

Sales en Service partner van Bosch Rexroth voor de industriële en mobiele markt

Het familiebedrijf Nap te Nijkerk is door Bosch Rexroth officieel benoemd als service partner in de Hydrauliek. Nap was reeds twee jaar geleden aangesteld door Bosch Rexroth als service en sales partner in de mobiele markt echter heeft nu dus ook dit predicaat voor de industriële eindgebruiker markt.

Vanaf heden kan Nap het totale Bosch Rexroth hydrauliekpakket aanbieden aan de industriële en mobiele markt.

Nap onderscheidt zich door een snelle service uitgevoerd door vakkundig personeel en kan putten uit een grote voorraad. Van ontwerp en realisatie tot service, Nap Nijkerk staat voor u klaar.

Snelle noodreparaties, kennis en kunde van hydrauliek samen met een perfect onderhoudsconcept maken dat onze klanten minder storingen hebben, aldus Franklin Nap. De samenwerking met Rexroth past naadloos in ons pakket.                                              

We zijn ontzettend trots dat we een samenwerkingsovereenkomst met het gerenommeerde merk Bosch Rexroth hebben aldus Alinda Nap”