CEPartner

Hengst filters

NAP Techniek B.V. is officeel dealer van Hengst Filtration. Dit betekend dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en beschikken over een ruime voorraad waardoor wij doorgaans snel kunnen leveren. Op zoek naar filterproducten van Hengst? Klik hier om te zoeken binnen onze catalogus.

Catalogus Hengst

Staat uw onderdeel in onze catalogus hierboven en wilt u een prijs? Klik hier, vul het formulier direct in en u ontvangt van ons een offerte!

Filter element

Leidend in filtratie.

Wij zijn trotse dealer van het merk Hengst. Zij bieden een compleet assortiment hightech filters en filterelementen die aan de hoogste eisen voldoen. U vindt de passende oplossing voor al uw filtratiebehoeften: van hydraulische vloeistoffen en smeeroliën tot industriële vloeistoffen en gassen. Het uitgebreide filterportfolio van Hengst zorgt voor optimale bedrijfsomstandigheden gedurende de gehele levenscyclus, waardoor de totale eigendomskosten worden verlaagd. Net als bij al hun andere producten en oplossingen, garandeert Hengst dat deze filters voldoen aan alle internationale normen en voorschriften. Hierdoor heeft u alle technische voordelen die Hengst’s filtratietechnologie te bieden heeft voor elke toepassing – ongeacht de originele fabrikant van de apparatuur. Sterker nog, het dealerschap met NAP en Hengst verkoop- en servicenetwerk zorgt altijd voor korte afstanden en deskundig advies.

Bij Hengst is filtratie ook een kwestie van engineering, constructie, ontwerp en juiste materiaalkeuze. Individuele filters worden steeds vaker omgevormd tot complexe componenten of complete filtratieconcepten en vormen zo een multifunctioneel vloeistofmanagementsysteem dat aan al deze eisen voldoet.

 

Hengst filter partner NAP

Met een grote voorraad en adequaat team kunnen wij u snel van dienst zijn. Wij bieden de gehele catalogus aan van Hengst (voorheen Bosch Rexroth filters).

Hengstzwartwit