Het beste van 2019

[DECEMBER/2019]

Namens het gehele team van NAP Techniek danken wij u voor de prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen en wensen u een goed en gezond
2020!

[NOVEMBER/2019]

Betreden van Industry 4.0 was nog nooit zo eenvoudig.
Met de Sense Connect Detect (SCD) kunnen bedrijven gemakkelijk aan de slag met Industry 4.0.

Als een kosteneffectieve, betrouwbare (IP67) en eenvoudig te installeren oplossing kan het sensorapparaat op vrijwel elke machine en elk component worden bevestigd. Het data-acquisitieproces kan draadloos starten via Bluetooth low energy. De verkregen gegevens worden gevisualiseerd via een mobiele app die zonder voorkennis kan worden gebruikt.
Wilt u in minder dan vijf minuten inzicht krijgen in de werking van uw machine? Wij hebben de juiste oplossing voor u: SCD.

Met ingebouwde sensoren voor trillingen, kantelen, schokken, temperatuur, magnetische velden en intensiteit van omgevingslicht biedt dit sensorapparaat de juiste antwoorden op deze vragen.

Bluetooth wireless low energy (BLE v4.2) communiceert draadloos met de sensorgegevens.

De installatie is heel eenvoudig. Het compacte sensorapparaat kan op elk oppervlak worden gelijmd. Het enige wat u hoeft te doen is de plakstrip te verwijderen. De installatie is al voltooid wanneer de SCD-app is gedownload en via Bluetooth is verbonden met de sensor die achteraf kan worden geïnstalleerd. Nu is het tijd om gegevens te verzamelen, kosten te besparen en de efficiëntie te verhogen.

Gemakkelijke datavisualisatie via mobiele app.
 Wilt u een live demostratie? onze monteurs overtuigen u graag over het gebruik van de SCD!

[OKTOBER/2019]

Om het weekend goed te beginnen hebben wij wederom leuk nieuws. Deze toppers van NAP Techniek B.V. hebben hun ( HTP-PRO – IndraMotion MLC voor hydraulische aandrijvingen )certificaat bij Bosch Rexroth behaald! 

Zij kunnen nu met succes programmeren en configureren volgens IEC 61131. Zo ook het instellen en analyseren van parameters, foutdiagnose en het oplossen van storingen evenals onderhoudstaken zoals data back-up en uitwisselen van componenten.

Wij wensen jullie een fijn weekend, en hopen dat hij net zo leuk van start gaat als die van ons!

[MAART/2019]Voor alle maten hebben wij hydraulische aggregaten. 

[JAN/21/2019] Hierbij hebben wij weer 2 prachtige (HPU) Hydrauliek power unit’s exemplaren klant specifiek gebouwd. Een is vandaag weer zorgvuldig naar wens geïnstalleerd door onze top monteurs bij onze klant. En de andere unit is afleverings klaar gemaakt. Ook interesse in zo’n efficiënt exemplaar? Neem contact met ons op.