CEPartner

Het beste van 2022

MOOG Training September 2022

Twee van onze Toppers zijn vandaag weer op training geweest bij MOOG, hun kennis is weer up to date! Sinds 2016 zijn wij Authorized distributor en global support van MOOG! Voor al uw aanvragen en reparaties kunt u bij ons terecht. Ons sales team staat graag voor u klaar en denkt mee aan de beste en meest passende oplossingen!

[April 2022] 

Ons pand is vrijdag 1 April officieel geopend!

Wij kijken terug op een geslaagde dag, de oesterman heeft al zijn oesters mogen open steken, de goochelaar heeft al zijn trucs uit de hoge hoed gehaald.

Alinda heeft haar speech gedaan, en de catering is gedaan met een glimlach!

[Maart 2022] 

WIN WIN WIN! Raad jij hoeveel flesjes er in zaten? Dan win jij een taart voor 30 personen! Deze 3 toppers van het Corlaer College zamelen geld in voor @sail4thefuture, hiermee geven zij zieke kinderen een kans om een zeilreis te maken die ze nooit kunnen vergeten! #sail4thefuture

[Maart 2022] 

Stop met scrollen! ?

NAP Techniek stelt haar deuren open op zaterdag 2 april. Wij willen technische studenten en geïnteresseerde monteurs de gelegenheid geven binnen te kijken in de wereld van Hydrauliek.

Wij zijn een technisch (leer)bedrijf die zich vol inzet en iedereen een kans wilt geven zich te ontwikkelen. Ook leiden wij vakmensen op en zijn wij een Erkend leerbedrijf. Het zou voor hen een mooie mogelijkheid zijn eens in de wereld te stappen van een gespecialiseerd hydrauliek monteur.

Zij krijgen een rondleiding door onze ervaren monteurs binnen hun wereld.

De leerlingen mogen hen vol vragen vuren en met hen sparren over de techniek.

Ben of ken jij iemand die zaterdag 2 april een kijkje wilt komen nemen? Stuur dan een whatsapp berichtje naar Priscilla 06-18537799 of meld je aan via [email protected]

[Maart 2022] 

We starten deze donderdag met een aantal mooie afleveringen voor onze klanten. 3 mooie pompen, waarvan Twee A4VSO125 en Een A4VSO250! Ook interesse in zo’n unit? Doe vrijblijvend uw offerte aanvraag naar : [email protected] en krijg adequaat een mooi offerte van onze sales toppers.

[Februari 2022] 

Daar gaan we weer?, vandaag een mooie cilinder afgeleverd voor een tevreden klant! Met maar liefst 975 kilo op onze bank, een slag van 3300mm, boorring van 200mm, een stang van 140mm en viton afdichtingen ivm een hoge omgevingstemperatuur is deze cilinder weer klaar voor de start! De oude cilinder wordt bij ons afgeleverd voor revisie en de nieuwe in tussen gemonteerd om het productieproces niet te lang te stagneren. Wij staan voor snelle service en adequaat handelen. Voor al uw kleine en grote cilinders staan onze NAP TOP monteurs voor u klaar